Om Brødrenes Marine

mindre skibsværksted beliggende i Ishøj

Har din båd brug for mindre reparationer eller din motor brug for service, kører vi ud med en servicevogn og ordner det på stedet. Du behøver altså ikke at flytte båden men blot fortælle os, hvor sejlbåden, speedbåden eller motorbåden befinder sig.

Vi foretager reparation af alle typer sejlbåde og motorbåde oftest
fra 16 til 50 fod

Service og reparation af motorer – både inden- og udenbordsmotorer

Skibsværksted beliggende i Ishøj

Brødrenes Marine er et mindre skibsværksted beliggende i Ishøj. Værkstedet har gode faciliteter og er veludstyret, så vi kan tilbyde grundige og tilbundsgående reparationer eller service af din båd eller motor. Eller begge dele.

Vi foretager reparation af alle typer sejlbåde, motorbåde og speedbåde fra 16 til 50 fod. Vi servicerer og reparerer både benzin- og dieselmotorer, hvad enten der er tale om indenbords motorer eller udenbords motorer.

Hovedsageligt for privatkunder

Brødrenes Marine har også et stort kendskab til service og reparation af elektronisk udstyr og hydraulik og holder sig altid opdaterede om det nyeste indenfor området.

Vores arbejde er ikke slut før det er veludført. Alt arbejde udføres professionelt og lever op til den højeste standard.

Brødrenes Marine arbejder hovedsageligt for privatkunder. Vi er servicemindede og meget kvalitetsbevidste. Brødrenes Marine står parat til at hjælpe dig og din båd til gode sejloplevelser.