Vinterklargøring af bådmotor

Når sommer bliver erstattet af efterår, skal du som bådejer så småt begynde at tænke på, hvordan du skal gribe vinterklargøring af din båd an. Der er mange ting at tage højde for og kigge på, når sæsonen er ovre, og vinterklargøring af båd er derfor en af de vigtigste opgaver, du har som bådejer.

Men hvordan gør du din båd klar til vinteren, og hvad er vigtigt at huske? Herunder har vi samlet en række gode råd og en liste over de arbejdsopgaver, du skal kigge på, når du skal gøre din båd klar til vinter.

De vigtigste opgaver i forbindelse med vinterklargøring af båd

Lige meget om din båd skal forblive i vandet vinteren igennem, eller om den skal op på land, er der en række opgaver, som du ikke kan komme udenom.

Når sæsonen er forbi, er det under alle omstændigheder vigtig at gennemgå båden for fejl, mangler og skader, så de ikke forværres gennem vinteren.

Her skal du bl.a.: 

Når du har tjekket alle bådens vigtige dele for skader, er du godt på vej til vinterklargøring af båd, men du er ikke færdig endnu. Herefter kommer alle de opgaver, du skal klare for at sikre båden vinteren igennem. Det gælder bl.a. for:

Vinterklargøring giver mulighed for reparation og vedligeholdelse

Som bådejer ved du alt om, hvor mange vedligeholdelsesopgaver, der er forbundet med at have båd. Vinterklargøring af båd er et godt tidspunkt at klare disse opgaver på, og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med her hos Brødrenes Marine ApS.

Det gælder bl.a. for: