Marineservice

Vi udfører kvalitetsarbejde på alle mærker og årgange.

Brødrenes Marine bestræber sig altid på at give dig den bedste service. Uanset om drejer sig om reparation af mindre både, joller, sejlbåd, motorbåd, speedbåd eller indenbords eller udenbords motor – eller blot gode råd om vedligeholdelse.

Vi foretager reparation af alle typer sejlbåde og motorbåde oftest
fra 16 til 50 fod

Service og reparation af motorer – både inden- og udenbordsmotorer

Servicering af alle typer både

Vi har stor ekspertise i reparation og service af alle typer lystfartøjer fra 16 til 50 fod. Det kan være mindre både eller joller, sejlbåde, motorbåde og speedbåde. Både med indenbords og udenbords motorer. Vi har også stor erfaring med mindre daycruiser eller powerboat.

Får du en skade på båden, har vi et godt samarbejde med dygtige glasfiberspecialiser. Kontakt os, når skaden er sket, og vi sørger for, at den bliver repareret på bedste vis. Så du er hurtigt ude at sejle igen.

Brødrenes Marine takserer forsikringsskader og rådgiver i forhold til reparation af skaden.

Motorservice af alle typer motorer

Vi servicerer både indenbords motorer og udenbords motorer af mærket Mercury, Honda, Volvo, Yamaha eller en anden gængse motortype.

Brødrenes Marine er specialister i servicering af motorer – hvad enten det er det mekaniske, elektroniske eller hydrauliske system, der skal serviceres. Så er det noget, vi ved rigtig meget om.

Vi foretager fejlsøgning samt reparation af både diesel- og benzinmotorer samt tilhørende gear og drev.

Driller motoren kan vi hjælpe

Får bådmotoren mislyde, er det også rart at vide, at vi hurtigt kommer til hjælp med vores rullende værksted. Vi har udstyr og reservedele i vores servicevogne, så vi i de fleste tilfælde kan reparere din motor på stedet.

Vi reparerer og servicerer både indenbords motorer, udenbords motorer og påhængsmotorer – benzin eller diesel. Du kan trygt henvende dig til os uanset, hvilken type båd du sejler – sejlbåd, daycruiser, motorbåd eller speedbåd.

Udskiftning og montering af motor

Vi udskifter din gamle motor og monterer den nye. Vi afmonterer og servicerer dit drev med ny olie og udfører en tryk/vakuum prøve.

Ønsker du vinterkonservering/opbevaring af motoren foretager vi også udskiftning af motorolie samt filtre, kontrol af impeller og frostvæske.