Salg af sejlbåde i kommission

Har du planer om at sælge din sejlbåd?

Hvis du går med planer om at sælge din sejlbåd, kan vi hjælpe dig her hos Brødrenes Marine ApS. Det er selvfølgelig trist at skulle skille sig af med sin båd, men når du har taget beslutningen, vil du naturligvis gerne af med den så hurtigt som muligt, så du kan komme videre og eventuelt finde en ny båd.

Vi kan hjælpe med salg af sejlbåde i alle former og størrelser, og du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os i dag, hvis du gerne vil have hjælp til at sælge.

Hvad er kommissionssalg?

Kommissionssalg er kort sagt en type salg, hvor du overdrager din båd til en bådforhandler eller et skibsværksted som os mod en kommissionssats. Herfra vil vi stå for at sælge båden på dine vegne, og når båden er solgt, vil du modtage prisen for salget minus den aftalte kommisionssats.

Hvorfor skal du sætte sejlbåde til salg hos os?

Når der skal sættes sejlbåde til salg, har du som udgangspunkt to muligheder. Du kan vælge at prøve at sælge båden selv ved at indrykke annoncer i aviser, på hjemmesider og lignende. Der er mange private, der sætter sejlbåde til salg i Danmark på den måde, men det er ikke altid den mest effektive måde at få solgt sin båd på.

Det kræver desuden, at du selv bruger en masse tid og ressourcer i forbindelse med salget, hvilket kan skabe unødvendigt stress, hvis du ikke har så meget tid til over i hverdagen. Netop derfor kan det være den rette løsning for dig at sælge din sejlbåd i kommission her hos Brødrenes Marine ApS, hvor vi står klar til at hjælpe dig med salg uanset bådtype, stand og alder.

Hvad er fordelene ved at sætte sejlbåde til salg i kommission?

Der er flere fordele ved at sælge din båd i kommission hos os. Når du sætter din båd til salg gennem os, vil du som nævnt først og fremmest komme til at slippe for selv at stå for salget.

Vi tager os med andre ord af alt det praktiske som markedsføring, fremvisninger og forhandlinger med potentielle kunder.

Vi hjælper dig også med at opnå en bedre pris. Vi har lang erfaring med at sælge både og har et stort netværk af potentielle købere, som står klar til at købe netop din båd, så du hurtigt får penge i kassen for din båd.