Salg af motorbåde i kommission

Går du med drømme om at købe en ny motorbåd

Så skal du først have solgt den gamle. Det kan være en besværlig og tidskrævende opgave at få solgt en båd, men det vil vi gerne hjælpe dig med her hos Brødrenes Marine ApS.

Du kan sætte din motorbåd til salg hos os, så du slipper for arbejdet, og så du bare skal læne dig tilbage og vente på, at pengene for salget ruller ind på din konto.

Hvad betyder det at sælge en motorbåd i kommission?

At sælge en motorbåd i kommission betyder egentlig bare, at du overdrager din båd til nogle andre, der står for salget. Det vil altså sige, at du overdrager din båd til os, og så vil vi stå for alt det praktiske.

Når du sætter din motorbåd til salg hos os, tager vi en lille kommisionssats som betaling for det arbejde, vi udfører for dig, men du betaler aldrig noget, før vi rent faktisk har solgt din båd.

Fordele ved at sælge din motorbåd i kommission

Det kan som nævnt være en både tidskrævende og besværlig proces at sælge en motorbåd på egen hånd. Der er rigtig mange motorbåde til salg i Danmark på Den Blå Avis og lignende sider, og du risikerer derfor, at din motorbåd drukner i mængden.

Det kræver en vedholdende indsats at sælge en båd hurtigt til så høj en pris som muligt, og netop derfor kan det betale sig at overdrage båden til professionelle, der har erfaring med salg, og som har et stor netværk af potentielle kunder.

Det er nogle af de fordele, du får, når du vælger at sætte din motorbåd til salg hos os. Du vil overdrage hele ansvaret til os, så du ikke selv skal bruge tid og energi på opgaven, mens du på samme tid får bedre forudsætninger for at få et salg i hus så hurtigt som muligt.

På den måde kan du også få en højere pris, for vi har salgserfaring og sørger derfor for, at du får så meget for din båd som muligt.

Dertil er du sikret mod potentielle snydere. Vi holder køberen ansvarlig for at betale og overholde købsaftalen, og du kan derfor sælge din båd hos os helt uden bekymringer. At sælge en motorbåd i kommission her hos Brødrenes Marine ApS er med andre ord den nemmeste, sikreste og hurtigste måde for dig at sælge din båd på.