Rullende værksted

Vores servicevogne er fuldt udstyrede

Har din båd brug for mindre reparationer eller din motor brug for service, kører vi ud med en servicevogn og ordner det på stedet. Du behøver altså ikke at flytte båden men blot fortælle os, hvor sejlbåden, speedbåden eller motorbåden befinder sig.

Vi foretager reparation af alle typer sejlbåde og motorbåde oftest
fra 16 til 50 fod

Service og reparation af motorer – både inden- og udenbordsmotorer

Rullende værksted med vores servicevogne

Har din båd brug for mindre reparationer eller din motor brug for service, kører vi ud med en servicevogn og ordner det på stedet. Du behøver altså ikke at flytte båden men blot fortælle os, hvor sejlbåden, speedbåden eller motorbåden befinder sig. Hvad enten du sejler med sejl eller motor, er du sikret en professionel og kvalitetsbevidst udførelse af arbejdet hos Brødrenes Marine.

Vores servicevogne er fuldt udstyrede, så vi kan klare de fleste mindre og mest almindelige reparationer samt årligt service uden at skulle køre to gange. Kald os et rullende værksted, for det er sådan vores servicevogne fungerer. De er nemlig veludrustet med specialværkstøj og reservedele.

Reparation af alle bådmotorer

Brødrenes Marine kan servicere din bådmotor uanset om motoren er af mærket – Mercury, Mariner, Mercruiser, Volvo, Suzuki, Yamaha, Honda, Vetus, Yanmar eller en anden motortype. Er motoren et andet mærke end førnævnte er du altid velkommen til at kontakte os.

Værkstedsbesøg med motor eller båd

Ved lidt større reparationer henter vi motor eller båd ind på vores værksted. Er der tale om en større motorreparation, og kan motoren afmonteres, tager vi den med til vores værksted, og udfører arbejdet der.

Vi har også samarbejde med en kranmand, der kan hente hele båden og køre den til vort værksted, som her serviceres professionelt og hurtigt er klar til søsætning og sejlads igen.

Montering af udstyr på båden

Vi monterer udstyr til båden, som for eksempel trimflaps, bovpropel, GPS, kortplotter og selvstyrer – udstyr, der giver dig en bedre sejloplevelse uanset bådtype. Selvstyrer kaldes også autopilot, noget vi kan montere alt efter om du ønsker et hydrauliks system, et elektronisk eller et mekanisk system.

Det nemmeste og billigste styresystem er dog, hvis din båd styres ved hjælp af et hydraulisk system, men uanset, hvad du ønsker, kan vi hjælpe dig. 

Navigation

Med moderne navigationsudstyr og autopilot har du frihed til at ordne sejlene eller nyde turen, mens motor og elektronik klarer det meste af arbejdet.

Har du brug for service, reparation eller installation af ny navigation, så tøv ikke med at spørge os til råds.

Vi monterer, reparerer og servicerer din samlede navigation og kommunikation ombord – GPS, VHF, kortplotter, radar, selvstyre. Og uanset, om båden har en elektrisk eller hydraulisk styreenhed, kan vi sikre funktionsdygtighed med service og eventuel reparation.